Industri Energi sine nettsider

Hurra for 1.mai!

I dag, mens noen samles under solen på Ula, feirer vi ikke bare en dag fylt med flagg og festligheter, men også en lang historie med kamp og seier som har ledet oss til hvor vi står nå. Fra oss alle i ABC, med Nabil og Morten i spissen, sender vi en hyllest til hver og en av dere, så vel som til de utallige pionerene før oss.

1.mai er en påminnelse om den utrettelige kampen for rettferdighet, like rettigheter, og bedre arbeidsforhold som våre forgjengere førte. Vi står på skuldrene til kjemper – menn og kvinner som ikke vek unna fra utfordringer, men møtte dem med ubøyelig styrke og samhold.

Det er deres arv som baner veien for vår fremtid. Vi arver ikke bare deres seire, men også deres ånd av urokkelig solidaritet og håp. Vår feiring i dag er et løfte om å ikke bare ære deres minne, men også å videreføre deres arbeid.

Så la oss også reflektere over de stegene som er tatt for å komme hit. La oss fornye vårt engasjement for å kjempe for det vi tror på, og for å sikre at våre arbeidsplasser og samfunn fortsetter å vokse i rettferdighet og respekt.

Hev ditt glass (eller din termos), og la oss feire med takknemlighet og entusiasme for fortiden, og med håp og forventning for fremtiden.

Sammen er vi ubestridelige, sammen gjør vi en forskjell.